Hjertestarterkurs/DHLR

Hjertestarterkurs
DHLR

Gjør deg selv og de rundt deg i stand til å redde liv med hjerterstarterkurs

Skreddersydde hjertestarterkurs for å kunne redde liv

Våre hjertestarterkurs er skreddersydde etter dine behov og krav. Hold deg oppdatert med de nyeste gjennopplivningsprosedyrene og få selvtillit til å handle i en nødssituasjon.

Kr. 7.000,-

Priseksempel for 3 timers kurs for inntil 12 deltagere

Vi kan ta imot flere enn 12 deltagere etter nærmere avtale.

Interaktive hjerterstarterkurs

Kursene våre er designet for å være interaktive og engasjerende, med praktiske øvelser som gir deg reell erfaring med bruk av hjertestarter.

Kunnskap

Våre kurs gir deg oppdatert kunnskap om de siste gjennopplivningsprosedyrene og beste praksisene. Med vår hjelp er du alltid forberedt på å reagere på enhver nødsituasjon.

Erfarne instruktører

Våre erfarne instruktører er eksperter på å levere hjertestarteropplæring, og kan samarbeide med teamet ditt for å sikre at de forstår emnene. De har lang erfaring i å tilrettelegge for din bedrift.

Målgruppe

– Privatpersoner som ønsker å lære bruk av hjertestarter for å ta vare på sine kjære.
– Foreldre eller omsorgspersoner som ønsker å være i stand til å håndtere nødsituasjoner med barn.
– Arbeidsgivere som ønsker å sikre en trygg arbeidsplass og ønsker å utstyre ansatte med riktig livreddende kompetanse.
– Idrettslag og treningsgrupper som ønsker å være forberedt på idrettsrelaterte nødsituasjoner.

Kurstimer

3 kurstimer.

Hvorfor velge Norsk Akuttmedisin AS:

Erfarne instruktører: Våre kurs ledes av erfarne instruktører med medisinsk bakgrunn og ekspertise innen førstehjelp. Du vil lære fra de beste og få praktisk opplæring som gjør deg trygg og kompetent.

Sertifiserte kurs: Alle våre kurs er sertifisert og følger nye nasjonale førstehjelpsstandarder (Norsk standard SN-NSPEK 10501:2023). Ved fullføring av kurset vil du motta et kursbevis som bekrefter dine ferdigheter og kompetanse.

Praktisk og interaktiv opplæring: Vi tror på læring gjennom praksis. Våre kurs er designet for å være interaktive og engasjerende, med hands-on øvelser som gir deg reell erfaring med førstehjelpssituasjoner.

Tilpasset opplæring: Vi tilpasser opplæringen til dine behov og forutsetninger. Enten du er nybegynner eller ønsker å oppdatere og forbedre dine eksisterende kunnskaper, vil våre kurs gi deg den relevante opplæringen du trenger. Er det spesielle behov eller ønsker dere har eller situasjoner som ofte er aktuelle på deres arbeidsplass tilpasser vi gjerne opplæring til dette.

Konkurransedyktige priser: Vi tror på å gjøre førstehjelpskurs tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten på opplæringen

Hvorfor hjertestarterkurs?

Et hjertestarterkurs kan være forskjellen mellom liv og død. Når noen opplever hjertestans, reduserer hvert minutt uten hjelp sannsynligheten for overlevelse med 10%. Å vite hvordan man bruker en hjertestarter kan redde liv og hjelpe deg med å handle raskt og effektivt i nødssituasjoner. På vårt hjertestarterkurs lærer du hvordan du gjenkjenner tegn på hjertestans, utfører hjerte-lungeredning (HLR) og bruker en hjertestarter korrekt.

Hva er en hjertestarter?

En hjertestarter er en bærbar enhet som kan brukes til å gjenopplive noen som har fått hjertestans. Den inneholder elektroder som festes på pasientens bryst, og den analyserer rytmen i hjertet. Hvis det er nødvendig, gir hjertestarteren en støt for å få hjertet til å slå igjen. Våre instruktører vil vise deg hvordan du bruker denne enheten riktig for å sikre best mulig resultat i en nødsituasjon.

Hvem kan ta hjertestarterkurs?

Alle kan ta hjertestarterkurs! Det er ingen spesifikke krav eller begrensninger. Enten du er en privatperson, jobber i helsevesenet eller er en bedriftseier, vil et hjertestarterkurs gi deg verdifull kunnskap og muligheten til å hjelpe i nødstilfeller. Våre kurs tilpasses deltakernes behov og erfaring, slik at alle kan dra nytte av opplæringen uansett bakgrunn.

Trygghet og selvtillit

Å ha kunnskapen og ferdighetene som kreves for å håndtere nødsituasjoner gir en følelse av trygghet og selvtillit. Du vil kunne handle raskt og effektivt hvis du noen gang kommer over en person i hjertestans.

Tilpasningsdyktighet

Kunnskap om hjertestarter og HLR er nyttig uansett hvor du befinner deg. Enten det er på arbeidsplassen, i nabolaget eller mens du er på ferie, vil du være i stand til å reagere riktig i en nødssituasjon.

Sertifisering og gyldighet

Etter å ha fullført vårt hjertestarterkurs vil du motta en sertifisering som bekrefter din opplæring. Denne sertifiseringen er ikke i utgangspunktet tidsbegrenset før du må oppdatere den. Men kunnskap er ferskvare slik at vi anbefaler at dette repeteres minst hvert 2 år om ikke oftere. Vi anbefaler at du sjekker lokale retningslinjer og forskrifter for å holde deg oppdatert på kravene for å sikre at din opplæring og sertifisering er aktuell.

Meld deg på hjertestarterkurs i dag!

Å ta et hjertestarterkurs er en investering i andres liv. Ved å oppnå riktig opplæring og sertifisering vil du være tryggere i stand til å handle i nødssituasjoner og bidra til å redde liv. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å booke ditt hjertestarterkurs i dag. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gi hjertet en sjanse!

Hurtiglenker

Blog at WordPress.com.