Førstehjelpskurs

Førstehjelpskurs

Våre førstehjelpskurs er laget for å gi deg kompetanse og tillit til å handle raskt og trygt i nødssituasjoner.

Skreddersydde førstehjelpskurs for å kunne redde liv

Våre førstehjelpskurs er skreddersydde etter dine behov og krav. Hold deg oppdatert med de nyeste førstehjelpsprosedyrene og få selvtillit til å handle i en nødssituasjon.

Kr. 6.700,-

Priseksempel for 3 timers kurs for inntil 20 deltagere

Vi kan ta imot flere enn 20 deltagere etter nærmere avtale.

Pris for et 4/6 timers kurs er kr. 8.000,-­/11.500,-

Interaktive førstehjelpskurs

Kursene våre er designet for å være interaktive og engasjerende, med praktiske øvelser som gir deg reell erfaring med førstehjelpssituasjoner.

Kunnskap

Våre kurs gir deg oppdatert kunnskap om de siste førstehjelpsprosedyrene og beste praksisene. Med vår hjelp er du alltid forberedt på å reagere på enhver nødsituasjon.

Erfarne instruktører

Våre erfarne instruktører er eksperter på å levere førstehjelpsopplæring, og kan samarbeide med teamet ditt for å sikre at de forstår emnene. De har lang erfaring i å tilrettelegge for din bedrift.

Målgruppe

– Privatpersoner som ønsker å lære førstehjelp for å ta vare på sine kjære.
– Foreldre eller omsorgspersoner som ønsker å være i stand til å håndtere nødsituasjoner med barn.
– Arbeidsgivere som ønsker å sikre en trygg arbeidsplass og ønsker å utstyre ansatte med riktig førstehjelpsopplæring.
– Idrettslag og treningsgrupper som ønsker å være forberedt på idrettsrelaterte skader og nødsituasjoner.

Kurstimer

3-6 kurstimer.

Hvorfor velge Norsk Akuttmedisin AS:

Erfarne instruktører: Våre kurs ledes av erfarne instruktører med medisinsk bakgrunn og ekspertise innen førstehjelp. Du vil lære fra de beste og få praktisk opplæring som gjør deg trygg og kompetent.

Sertifiserte kurs: Alle våre kurs er sertifisert og følger nye nasjonale førstehjelpsstandarder (Norsk standard SN-NSPEK 10501:2023). Ved fullføring av kurset vil du motta et kursbevis som bekrefter dine ferdigheter og kompetanse.

Praktisk og interaktiv opplæring: Vi tror på læring gjennom praksis. Våre kurs er designet for å være interaktive og engasjerende, med hands-on øvelser som gir deg reell erfaring med førstehjelpssituasjoner.

Tilpasset opplæring: Vi tilpasser opplæringen til dine behov og forutsetninger. Enten du er nybegynner eller ønsker å oppdatere og forbedre dine eksisterende kunnskaper, vil våre kurs gi deg den relevante opplæringen du trenger. Er det spesielle behov eller ønsker dere har eller situasjoner som ofte er aktuelle på deres arbeidsplass tilpasser vi gjerne opplæring til dette.

Konkurransedyktige priser: Vi tror på å gjøre førstehjelpskurs tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten på opplæringen

Hvorfor ta et førstehjelpskurs?

Å ha kunnskapen om førstehjelp er avgjørende. Ulykker kan skje hvor som helst – hjemme, på arbeidsplassen, på veien eller til og med på fritiden. Å være forberedt og i stand til å håndtere nødsituasjoner kan bety forskjellen mellom liv og død. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å ta et førstehjelpskurs:

1. Redde liv: Førstehjelpskurs lærer deg grunnleggende teknikker som hjerte- og lungeredning (HLR), behandling av blødninger, stabilisering av brudd og mer. Å vite hva du skal gjøre i en nødsituasjon kan redde livet til noen du bryr deg om.

2. Forberedelse: Å ta et førstehjelpskurs gjør deg mer forberedt på å takle en nødsituasjon. Du vil føle deg tryggere og mer i stand til å handle riktig i stressende situasjoner.

3. Tidlig innsats: Å kunne gi nødhjelp mens du venter på profesjonell medisinsk hjelp er avgjørende. Førstehjelpskurs lærer deg hvordan du skal gjenkjenne og håndtere vanlige medisinske nødsituasjoner som hjerteinfarkt, slag, anafylaksi, og mer.

4. Trygghet: Å lære førstehjelp gir deg trygghet i hverdagen. Enten det er å vite hvordan du skal håndtere en skade hjemme, på arbeidsplassen eller på offentlige steder, vil du være bedre rustet til å ta handling når det trengs.

5. Jobbmuligheter: Mange arbeidsgivere verdsetter ansatte med førstehjelpskompetanse. Å ha et førstehjelpskurs kan gi deg konkurransefortrinn og åpne dører til jobbmuligheter der det er et krav eller etterspørsel etter førstehjelpsferdigheter.

Hva kan du forvente av vårt førstehjelpskurs?

Vårt førstehjelpskurs gir deg kunnskap og praktisk trening i grunnleggende førstehjelpsteknikker. Kurset er utviklet og undervist av erfarne helsepersonell som er dedikerte til å gi deg den beste opplæringen. Våre instruktører vil veilede deg gjennom disse teknikkene ved hjelp av praktiske øvelser og scenario-basert trening for å sikre at du er i stand til å reagere korrekt i en nødsituasjon.

Husk at førstehjelp er en ferdighet som kan bli glemt hvis den ikke opprettholdes. Det anbefales å jevnlig oppdatere kunnskapen din gjennom repetisjon og videreførende opplæring.

Ta det første skrittet mot å lære livreddende ferdigheter i dag. Registrer deg for vårt førstehjelpskurs og bli en del av det voksende fellesskapet som tar ansvar for å redde liv!

Kursinnhold

Når du deltar på et førstehjelpskurs, vil du lære om ulike nødsituasjoner og hvordan du kan håndtere dem på en trygg og effektiv måte. Kurset vil introdusere deg for grunnleggende førstehjelpsprinsipper, som inkluderer å evaluere en persons bevissthet, pustearbeid og sirkulasjon, samt riktig bruk av hjerte-lunge-redning (HLR) og førstehjelpsutstyr som bandasjer og annet stabiliseringsutstyr.

Du vil også lære om spesifikke førstehjelpsprosedyrer for vanlige skader og situasjoner, for eksempel brannskader, kutt, brudd, hjerteinfarkt, slag og sjokk. Kurset vil fokusere på å gi deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapen til å kunne gi umiddelbar hjelp og potensielt redde liv i nødsituasjoner.

Et viktig aspekt ved førstehjelp er også evnen til å bevare roen og håndtere stress under press. Kurset vil derfor inkludere trening i kommunikasjon og beslutningstaking under stressede situasjoner. Dette gjør at du kan ta de beste avgjørelsene og handle på en rasjonell måte.

Husk at førstehjelp er universelt nødvendig, uavhengig av alder, kjønn eller yrke. Å ha kunnskap om førstehjelp kan gjøre en betydelig forskjell i nødsituasjoner og bidra til å redde liv. Så sett av tid til å delta på et førstehjelpskurs. Da blir du en tryggere og mer kompetent ressurs i dine omgivelser.

Hurtiglenker

Blog at WordPress.com.